Wesela
Propozycja obejmuje kompleksową obsługę przyjęcia weselnego, w skład której wchodzą:
– przygotowanie i aranżacja bufetów szwedzkich
– przygotowanie i dekoracja stolików
– przygotowanie i obsługa grilla
– obsługa kucharska i kelnerska
– zastawa porcelitowa i szklana
– aranżacja terenu
Obiad
Powitanie Napoje ze świeżych ziół (melisy, mięty, pokrzywy) „Szprycer” białe wino z wodą sodową Domowa nalewka Tartinki |
150 ml /os 150 ml /os 25ml /os 2 szt /os |
Zupa zupa krem lub tradycyjny rosół |
250ml /os |
Danie główne rozbudowane Cielęcina z brzoskwiniami Indyk ze szpinakiem |
18 dkg /os |
Dodatki ciepłe kopytka, ziemniak faszerowany, czerwona kapusta z rodzynkami |
20 dkg /os |
Dodatki zimne surówka z nowalijek |
10 dkg /os |
Deser Sorbet owocowy z bitą śmietaną |
15 dkg /os |
Bufet szwedzki Bufet firmowy Chimery (w ladzie ciepłej) |
2 szt /os |
Domowe wędliny i mięsa szynka wieprzowa, półgęsek, ćwierćkurka, boczek, kiełbasa,pasztety + chrzan, żurawina, grzyby marynowane |
8 dkg /os |
Sery wędzone i solone z oliwkami, ziołami, suszonymi pomidorami | 4 dkg /os |
Ryby wędzone i faszerowane | 4 dkg/os |
Bufet z możliwością komponowania własnych sałat – sałaty (tradycyjna, lodowa, pekińska, endywie) – dodatki warzywne (oliwki, kukurydza, groszek, papryka, ogórki, pomidory, cebule) – owoce grillowane (ananas, pomarańcza) – kiełki (mungo, rzodkiewki) – sosy (vinaigrette ostry i łagodny, czosnkowy, ziołowy) |
20 dkg/os |
Owoce i desery | |
Pieczywo domowe | |
Tort weselny czekoladowo-orzechowy z „pijanymi” owocami | |
Grill + rozpalenie ogniska z możliwością samodzielnego pieczenia kiełbasek i ziemniaków |
20 dkg /os |
Dodatki oscypki, ziemniak z czosnkiem, warzywa (bakłażan, cukinia, papryka, pieczarka, cebula) + musztarda, ketchup, ogórki małosolne lub kiszone, pieczywo |
15 dkg /os |
Ziemniaki pieczone z boczkiem i jarzynami | 15 dkg/os |
W GODZINACH NOCNYCH Barszcz czerwony z kulebiakiem lub krokietem |
250ml /os |
NAPOJE Soki owocowe Kawa Lavazza Herbata (czarna, owocowe) Woda mineralna Napoje gazowane np. cola, pepsi, sprite Alkohole: piwo, wódki, nalewki, wino |
Koszty usługi cateringowej obejmujące:
– obsługę
– transport menu
– obrusy, serwetki, świece
– zastawa porcelitowa i szklana
Koszty przygotowania przyjęcia w plenerze:
– namioty, parasole
– okrągłe stoły
– krzesła z pokrowcami
– oświetlenie namiotów
– pochodnie, świece, lampiony
– transport sprzętu
– grill, sprzęt chłodzący i grzewczy
– przygotowanie i rozstawienie w plenerze (dzień wcześniej)