slide
slide
slide
slide
slide

Special Events

PRZYJĘCIE Z OBSŁUGĄ KELNERSKĄ
– W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO
– W FORMIE PRZYJĘCIA ZASIADANEGO
– W FORMIE BANKIETU

Przygotowanie przyjęcia od A do Z
z wykorzystaniem stołów, krzeseł, obrusów, zastawy porcelitowej, dekoracji kwiatowej, tzw. identyfikacji firmowej (kolorystyka potraw, nakrycia, logo, ozdobne menu). Organizujemy przyjęcia w miejscach wskazanych przez organizatorów lub proponowanych przez nas w zależności od rangi przyjęcia (zamki, klasztory, muzea ,instytucje państwowe i prywatne, nietypowe miejsca w plenerze).

Wariant I 

Przekąski pikantne ciepłe
1. Tarty warzywne
– serem i suszonymi pomidorami ; ze szpinakiem ; brokułowa ; z boczkiem
2. Jarzyny faszerowane zapiekane z ostrym
Przekąski pikantne zimne

1. Wybór różnorodnych kanapeczek
– typu włoskiego na grilowanym pieczywie z mozarellą, anchois, bakłażanem
– typu polskiego na bagietce z pastami serowymi, mięsami pieczonymi
– na pieczywie ciemnym pełnoziarnistym z łososiem, salami

2 szt /os
2. Sery regionalne z warzywami grillowanymi
– bundz wędzony ; bundz z solanki
– bakłażan, cukinia, papryka, pieczarka, cebula
10 dag /os
3. Zestaw sałatek np
– grecka
– selerowa
– pekińska z białym serem i rzodkiewką
15 dag /os
4. Pieczywo 1 por /os
Deser, napoje
1 Ciasto sezonowe
1 por /os
2. Pucharki ze świeżymi owocami sezonowymi 1 por /os
3. Sok z sezonowych owoców lub warzyw 200ml /os
Koszt menu wynosi 50 zł /os brutto

Wariant II

Danie pikantne ciepłe
1. Faszerowana rolada drobiowa
Ryż z jarzynami
10 dag /os
2. Cukinia faszerowana zapiekana 1szt /os
Przekąski pikantne ciepłe
1. Wybór różnorodnych kanapeczek
– typu włoskiego na grilowanym pieczywie z mozarellą, anchois, bakłażanem
– typu polskiego na bagietce z pastami serowymi, mięsami pieczonymi
– na pieczywie ciemnym pełnoziarnistym z łososiem, salami,
2 szt /os
2. Sery regionalne z warzywami grillowanymi
– bundz wędzony ; bundz z solanki
– bakłażan, cukinia, papryka, pieczarka, cebula
10 dag /os
3. Wybór mięs i wędlin z chrzanem ,żurawiną ,grzybami marynowanymi 15 dag /os
4. Zestaw sałatek np
– grecka
– selerowa
– pekińska z białym serem i rzodkiewką
1 por /os
5. Zestaw pieczywa 1 por /os
Deser, napoje
1 Ciasto owocowe
1 por /os
2. Pucharki ze świeżymi owocami sezonowymi 1 por /os
3. Sok z sezonowych owoców lub warzyw 200ml /os
Koszt menu wynosi 70 zł /os brutto