Imprezy okolicznościowe
PRZYJĘCIE Z OBSŁUGĄ KELNERSKĄ
– W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO
– W FORMIE PRZYJĘCIA ZASIADANEGO
– W FORMIE BANKIETU
Przygotowanie przyjęcia od A do Z
z wykorzystaniem stołów, krzeseł, obrusów, zastawy porcelitowej, dekoracji kwiatowej, tzw. identyfikacji firmowej (kolorystyka potraw, nakrycia, logo, ozdobne menu). Organizujemy przyjęcia w miejscach wskazanych przez organizatorów lub proponowanych przez nas w zależności od rangi przyjęcia (zamki, klasztory, muzea ,instytucje państwowe i prywatne, nietypowe miejsca w plenerze).
Wariant I
Przekąski pikantne ciepłe 1. Tarty warzywne – serem i suszonymi pomidorami ; ze szpinakiem ; brokułowa ; z boczkiem |
|
2. Jarzyny faszerowane zapiekane z ostrym | |
Przekąski pikantne zimne
1. Wybór różnorodnych kanapeczek |
2 szt /os |
2. Sery regionalne z warzywami grillowanymi – bundz wędzony ; bundz z solanki – bakłażan, cukinia, papryka, pieczarka, cebula |
10 dag /os |
3. Zestaw sałatek np – grecka – selerowa – pekińska z białym serem i rzodkiewką |
15 dag /os |
4. Pieczywo | 1 por /os |
Deser, napoje 1 Ciasto sezonowe |
1 por /os |
2. Pucharki ze świeżymi owocami sezonowymi | 1 por /os |
3. Sok z sezonowych owoców lub warzyw | 200ml /os |
Koszt menu wynosi 50 zł /os brutto |
Wariant II
Danie pikantne ciepłe 1. Faszerowana rolada drobiowa Ryż z jarzynami |
10 dag /os |
2. Cukinia faszerowana zapiekana | 1szt /os |
Przekąski pikantne ciepłe 1. Wybór różnorodnych kanapeczek – typu włoskiego na grilowanym pieczywie z mozarellą, anchois, bakłażanem – typu polskiego na bagietce z pastami serowymi, mięsami pieczonymi – na pieczywie ciemnym pełnoziarnistym z łososiem, salami, |
2 szt /os |
2. Sery regionalne z warzywami grillowanymi – bundz wędzony ; bundz z solanki – bakłażan, cukinia, papryka, pieczarka, cebula |
10 dag /os |
3. Wybór mięs i wędlin z chrzanem ,żurawiną ,grzybami marynowanymi | 15 dag /os |
4. Zestaw sałatek np – grecka – selerowa – pekińska z białym serem i rzodkiewką |
1 por /os |
5. Zestaw pieczywa | 1 por /os |
Deser, napoje 1 Ciasto owocowe |
1 por /os |
2. Pucharki ze świeżymi owocami sezonowymi | 1 por /os |
3. Sok z sezonowych owoców lub warzyw | 200ml /os |
Koszt menu wynosi 70 zł /os brutto |